HTML

best of semmi

Nem sikerült képek, vagy legalábbis nem úgy, mint gazdájuk képzelte. Szigorúan analóg géppel, mikor előhívás után derült ki, hogy belógott az ujj, fényt kapott a film, a tenger nem látszik, és amúgy ez mi. tothlajos100@gmail.com

2015.02.18. 12:53 lali10005

 

Ajánló sznoboknak, művészeknek, bölcsészeknek, tanároknak, kritikusoknak, fotósoknak, esztétáknak, újságíróknak, hülyéknek, akiknek mindent el kell magyarázni.

Ööö…globalizálódó vilá, öö, nem, nem, ez nem jó, ö.. a 21.század technikai,.. nem, nem, ez se, akkor meg, a digitális fényképezés térhódításával, az analóg szinte teljes eltűnésével együtt, a múltba vesznek a képek, amelyek nem sikerültek. A DELETE gomb uralkodik, és megnyomásával eltűnik a kudarc, rossz kép soha nem is volt. Minden szép, a képek tökéletesek, az éjszakában világos a szobor, a mosolyok gyönyörűek, a csoportképen mindenki rajta van, a naplemente olyan, hogy mindjárt besírok, be nem mozdultak a mozdulatok, világosak a sötét szobák, tiszták az emlékek.

Pedig.

Az elrontott képek nem direktek, nem beállítottak, semmi megjátszás, semmi póz. Természetesek, tükörképek, vidámak és bosszantóak.

Övék ez a blog.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofsemmi.blog.hu/api/trackback/id/tr37185797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása