HTML

best of semmi

Nem sikerült képek, vagy legalábbis nem úgy, mint gazdájuk képzelte. Szigorúan analóg géppel, mikor előhívás után derült ki, hogy belógott az ujj, fényt kapott a film, a tenger nem látszik, és amúgy ez mi. tothlajos100@gmail.com

2010.09.22. 22:15 lali10005

 

Tehát, folytatom az ukrán túra képeinek bemutatását.

Ime, a második, ez talán Odesszában készült az állomás mellett, de nem lepődnék meg, ha nem,  egyrészt, mivel Ukrajnában van azért egy - két kósza tank, páncélvonat elszórva a köztéren, hírdetvén a fasizmus felett aratott dicső győzelmet, másrészt meg nem az én képeim, és a már az eltelt idő miatt össze is folyik, meg sokat ittunk.

Viszont ha ez Odessza, akkor a klasszikus módon rúgtunk be, egy helyi, már szalonspicces  pár deci vodkákkal kezdte az ismerkedést, amit ugye illik vissza.

Pedig másnaposak voltunk.

És hát persze, hogy belóg az ujj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na és hát persze kiderült, hogy nem Odessza, hanem Szevasztopol.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bestofsemmi.blog.hu/api/trackback/id/tr532316522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása